Vänliga råd att sluta röka för din hälsa


Många människor vill sluta röka, men de tror att det kommer att bli för svårt, eller att de saknar viljestyrka som krävs för att sluta röka helt. Denna artikel innehåller en mängd tips som kommer att ge dig exakt den kunskap du behöver för att utmana för bra.

Sluta röka

Tips! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Du kan bygga upp dina fördelar och gör varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Att sluta röka kan vara den största utmaningen i ditt liv. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Det finns många aspekter som berörs när man slutar röka, inklusive tid och tålamod. Det kommer också att vara till hjälp att lära dig allt du kan om det och använda det rådet för att hjälpa dig. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.Source link