Vänliga råd för att sluta röka för din hälsa


Rökning är dålig för din hälsa och ofta en smärta i nacken. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Om du verkligen är engagerad i att sluta använda din tobaksvanor, läs vidare. Den här artikeln visar dig många användbara idéer som hjälper dig att sluta röka.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Denna metod att sluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Älskade Ones

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Studier har visat att det är ett av de bästa sätten att sluta röka med ett familjesystem. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för fort.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. De användbara tipsen i den här artikeln bör hjälpa dig att sparka vanan för gott. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link