Vänliga råd för att sluta röka för din hälsa


Otaliga individer är intresserade av att erövra sin rökning vana. Rökning är katastrofalt för din hälsa och kan orsaka allvarliga, långvariga skador på dina lungor och andra organ. Läs den här artikeln för att lära dig hur du avslutar din rökning vana för alltid.

Sluta röka

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Gör ett försök att minska din rökning. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Nu när du har läst ovanstående artikel har du förhoppningsvis nu rätt information för att sluta röka permanent. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig och din vilja att ta hand om dem, genom att eliminera de risker som rökning medför.Source link