Var en quitter: Tips för att ge upp rökning


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Du kan behöva göra dina läxor och hitta metoder som passar dina behov. Använda följande tips, och du kan upptäcka att det är mycket lättare än du förstod.

Kan hypnos fungera för dig? Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

När du vill bli rökare, försök att använda en fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning.

Älskade

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer . Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Tips! Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

Klipp ner på rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Det kan också hjälpa till att få stöd av personer som vet exakt vad du går igenom.

TIPS! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäler sig till det lokala gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Tänk inte på att sluta som ett offer; Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Du kommer att hitta det lättare att uppnå positiva resultat, om du ser valet i det ljuset. Att göra en för- och nackdel lista kan hjälpa till att bekräfta skälen att sluta är fördelaktigt. Att komma ihåg dessa positioner hjälper dig att hålla dig motiverad att sluta röka.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att sluta. Många framsteg har gjorts med mediciner för rökningstopp. Dessa alternativ kan vara receptbelagda eller över disk och många är ganska nya på marknaden, vilket innebär att du är sannolikt att hitta en som fungerar för dig. Din läkares rekommendationer kommer att vara en stor hjälp!

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Ibland finns det känslomässiga skäl till varför en person röker. När du hanterar problemet är det lättare att sluta röka. Om detta verkar som något du vill försöka, fråga din läkare om hänvisning.

Tips! Vila är viktigt när du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Många människor har en oral fixering och det är anledningen till att de röker. Om detta gäller dig, behöver du helt enkelt hitta andra metoder för att lugna den fixeringen. Du kan tugga tuggummi, suga på godis eller tugga på en tandpetare. Vissa människor föredrar att ersätta riktiga cigaretter med elektroniska sådana för att hjälpa dem att sluta röka.

Det kan vara sant att eliminera rökning från ditt liv kan vara en lång, hård process, men det finns många potentiella botemedel och ingen kommer att fungera för alla . Men det betyder inte att det är omöjligt att sluta. Framgången ligger till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan uppnå.Source link