Var en quitter: Tips för att ge upp rökning


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för din livskvalitet. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan omvända de negativa effekterna om du slutar.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegier eller community college.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökföreningarna och rysmerna kan hjälpa dig uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att förstå vad dina bästa alternativ är. Att skapa din egen lista gör just det.

Genom att berätta för dig att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Sluta röka

Tips! Se till att du går ett steg åt gången. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är svårt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om du inte kan sluta kall kalkon, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig en stödgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Dina tänder kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Det bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Stanna helt och håll aldrig upp en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Detta kan åstadkommas genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller donera ett armband för att indikera dina intentioner.

Hitta stöd genom onlinevärden och samhällen. Det finns många platser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina strategier och hanteringsmekanismer med andra.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du skulle bli frestad att röka.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

De första sju dagarna är det svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. När det är borta kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutade uppleva ibland.

TIPS! Tala med en läkare till få en bättre uppfattning om vilka alternativ som finns för att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Diskutera droger med läkare. Det finns flera produkter tillgängliga för att hjälpa dig att sluta. Fråga din läkare om en rekommendation som hjälper dig att sluta.

Håll reda på dina rökvanor. När vill du röka?

När du bestämmer dig för att sluta röka är det nyckeln till att inte ge upp. Många som slutar röka hade gjort många försök att sluta innan de kunde sluta en gång för alla. Om du faller av vagnen och har en rök, ta reda på varför du återkommer, och gör inte samma misstag igen.

TIPS! Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter . Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av.

Det är ofta en känslomässig utmaning att sluta röka. Cravings är riktiga saker och det kan vara lätt att motstå.

Många som är kreativa har funnit att ha en detaljerad dagbok kan verkligen hjälpa till i kampen för att sluta röka. Folk röker ofta som ett sätt att slappna av i nerverna. Att skriva sina känslor i en dagbok ger samma mål, ångest och depression ur ditt sinne. Det bästa är att det är gratis.

Försök att göra andningsövningar för att hjälpa dig att begära en cigarett. Andas in genom dina näspassager medan du räknar till tio. Håll andan och andas sedan samtidigt som du räknar till tio. Denna övning minskar effektivt trängningsrelaterad stress som kommer från begär och återfokuserar din uppmärksamhet.

TIPS! Många människor tycker om stöd från onlinesamhällen och diskussionsforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka.

Läs eller sjun det stycket för dig själv varje dag. Det har visat sig vara effektivt för dem som försöker bryta vanan.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Välj några och börja idag!

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link