Var en quitter: Tips för att ge upp rökning


Varje rökare är medveten om att de måste sluta. Har du någonsin hört ett röktal om hur lyckligt de är att de bestämde sig för att börja röka? De som aldrig rökt kan göra ljuset av ansträngningarna att sluta, men en tidigare rökare vet hur svår det kan vara. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du lägger på något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så att du också kan föda dig något hälsosamt.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den vanliga rökning.

Nikotinutbyte

TIPS! Få mycket sömn varje natt om du slutar rökning. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går in i dörren.

Tips! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för begäret att passera.

Internet är ett bra ställe att ta emot online Stöd från personer som har behandlat liknande problem. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Att göra en för- och nackdel lista kan hjälpa till att bekräfta skälen att sluta är fördelaktigt. Dessa fördelar bör förbättra dina chanser att sluta med effektivitet.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link