Var en quitter: Tips för att ge upp rökning


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Ditt liv kommer sannolikt att vara avbrutet genom att du måste lämna byggnaden för att röka, och du kan känna dig lite av om du inte alltid har dina rökningsprodukter med dig. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Denna artikel har många tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Kallt Turkiet

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig själv att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

När ett begär kommer att äta efter att du slutat röka, räcker du till grönsaker och frukt. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Om du är trött på att kräva cigaretter, är du på rätt väg att ge upp dem. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.Source link