Var en quitter: Tips för att ge upp rökning


Ingen tvekan är du medveten om hur beroendeframkallande nikotin kan vara. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Läs vidare för några värdefulla råd som bättre kan förbereda dig för framgång när du försöker avsluta din missbruk av cigaretter, en gång för alla.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar . När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Om du vill hålla sig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå dig aldrig röker igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt som du inte tänker på att röka längre.

TIP! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan berätta din familj och dina vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Planera belöningar själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Hitta support via olika onlinebaserade forum och samhällen. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

TIPS! Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Stopp kan orsaka både fysiska och emotionella uttag. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.Source link