Var en quitter: Tips för att sluta röka


Din make och barn har bett dig att sluta röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen också. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Så, varför har du inte slutat röka än? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Sluta röka

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Det är en stor process att sluta röka. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person gör saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

TIPS! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka denna vana. Att avsluta kommer att göra dig friskare, lyckligare och förlänga ditt liv med många år. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köpa något bra för din familj.