Var en quitter: Tips för att sluta röka


Det finns många fördelar som kommer att hända när du slutar röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och råd om hur man slutar. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter eller community college.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Även om du slutligen släpar, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Övning kan också vara en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Spola till en läkare innan du börjar träna rutin.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du slutar att du inte har tillgång till.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Lägg in listan där du ofta kommer att få ögat. Denna motivation kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation i sikte. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Planera hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Tips! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Du vill inte vara en statistik.

Nu är det lika bra att sluta röka. Ställ inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Om du känner att dina önskningar blir alltför stora, ring ditt supportsystem. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, får du också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

TIPS! Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna till varför du slutar. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Detta är ett utmärkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna uttagningen och positiviteten.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.

Din nuvarande och framtid kommer att dra nytta av att lära dig blå widgetinformation. Denna artikel ska läsas några gånger, så att du tar upp rådet. När du har behärskat dessa tekniker fortsätter du att lära dig mer om Array.Source link