Var en quitter: Tips för att sluta röka


Rökning har allvarliga konsekvenser för dig och ditt liv. Det har en inverkan på hur du presenterar dig själv eftersom det orsakar missfärgning i dina tänder och får dig att lukta som rök. Ännu mer oroande, rökning påverkar din inre hälsa dramatiskt. Om du slutar röka kan den vända många av dess negativa effekter. Om du behöver hjälp med att sluta, kommer följande tips att komma igång.

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process.

Försök inte själv det här. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Visuella påminnelser

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Statistik säger att en av fem människor dör av cigaretter i USA. Låt inte dig bli en statistik.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

De första sju dagarna är det svåraste när man slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Det här är inte heller lätt, men när du inte längre är fysiskt beroende av nikotin, kommer du att ha en mycket lättare tid motstå begär.

TIPS! En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du slutar.

Sluta röka detta ögonblick. Sluta bara just nu. Planera inte en dag för att sluta längre ner i linjen. Genom att sluta omedelbart sänker du dina chanser att leda till en eventuellt dödlig sjukdom. Dessutom kommer du att skydda dem runt dig från de farliga effekterna av rök som de andas in i andra hand.

Om du vill se och må bättre, sluta röka. Du bör känna dig mer självsäker om du är beväpnad med tekniker som fungerar. Välj din favorittips och prova det idag!Source link