Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Många bra saker kommer från det ögonblick du slutade röka. Du kan överväga att dessa fördelar tjänar som sin egen personliga motivation medan du utvecklar andra hanteringsstrategier för att ge dig möjlighet att sluta röka. Börja med tipsen nedan. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Var lätt när du slutar röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att undvika detta. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Support System

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Troligen vet du redan att rökning är dålig för dig. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läst komma in. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du avvärjer de initiala fysiologiska begär som följer med att sluta. Förr än du kanske förväntar dig, kommer du att skörda belöningen att inte röka.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter.Source link