Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Alla vet de hälsorisker som tillskrivs rökning, men det är fortfarande mycket svårt att sluta röka. Du kan behöva lite hjälp om du vill sluta röka. Tips och tips i följande artikel kan vara tillräckliga för att ge dig den extra enheten du behöver sluta röka framgångsrikt och permanent.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Genom att skriva ner dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta kan du sätta upp långsiktiga mål.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Det kan verka ganska svårt. Det har visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna av cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du når dem. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Att se fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och håll dig borta från cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag.

Besluta inte att sluta "någon dag". Gör det idag. Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom andrahandsrök har visat sig vara dödligt.

Sluta röka

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Ditt liv är värdefullt och kommer att förbättras avsevärt om du slutar röka. Att komma ihåg dessa positioner hjälper dig att vara motiverad att sluta röka.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Bli av med något i ditt liv som påminner dig om att röka. Du kan börja med att släcka alla tändare, tändstickor eller askkoppar. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att ta dessa steg kan minska dina brådskningar för att röka en cigarett eftersom du tar bort potentiella utlösare.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din önskan att få en cigarettväxt, ring ditt supportsystem. Vare sig en vän eller familjemedlem, låt dem veta hur frestad du ska röka. Din konversation kommer att distrahera dig från ditt begär, och du kommer att vara säker på att det alltid finns någon som stöder dig genom det här.

Byt ut din rökning vana med en frisk som motion. Rökning orsakar kaos på kroppen, och när du befinner dig av dessa illamående, kommer du att märka en ökning av energi och bättre lungkapacitet för dina träningspass. När din kropp förbättras, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Tänk på orsakerna till att du vill sluta röka. Beskriv orsakerna till att du vill sluta och papper och bära den med dig vart du än går. När du känner trangen att röka, läs de skäl du vill stanna i stället.

Sluta röka bara för att någon annan sa till dig att det inte är anledningen till att du ska göra det. Din kärlek till din familj kan motivera dig att sluta. Att sluta röka är en bra sak att belöna dig med, och du vet att du inte kan göra dig besviken om du glider upp.

Du kan underlätta slutprocessen med några beprövade tekniker. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Använd ovanstående förslag för att inte bara skydda din hälsa utan också din familjens hälsa.Source link