Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Läs vidare för att hitta några råd som ökar din slutkraft och hjälper dig att bryta vanan.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, få känslomässigt stöd och hitta nya icke-rökare.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Du kan inte oroa sig för framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta röka är en process.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga malen.

För att förhindra att du blir mer uppmärksam efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbonhaltiga livsmedel . Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Gör inte allt här själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser du kanske inte har i din besittning.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. Applicera råd ovan för att hjälpa dig att skapa en plan, och du kommer snart se hur framgångsrik du kan vara.Source link