Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt inte är i stånd. Det visade rådet i följande artikel kommer att komma igång på väg till att vara rökfri.

Sätta på Frågan skriftligt kan förändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, vilket bör göra det lättare att sluta.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och vägledning för att sluta. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla din lokala recenter eller i din kyrka.

Deep Trance

Hypnos kan vara något du borde försöka för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många individer har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klipper ur den djupa transen kan cigaretterna inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att de blir enklare.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokalsamhälle eller gemenskapskollegiet eller i din kyrka.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande du, överväga nikotiners ersättningsterapi.

Nikotinersättningsprodukter är ett bra alternativ. När du tar ut nikotin kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan prova nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativ för att du ska jämföra dina strategier med andra människor.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna för tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du slutar ge dig, åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätt av det så länge som möjligt. Tvinga dig att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar belysa när de känner sig stressade. Håll en back-up plan praktisk om en inte fungerar.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att falla offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta röka av många skäl. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer att minska det sätt du känner medan du går igenom uttag.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIPS! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, kontakta någon för support. Det här är inte bara det som kommer att distrahera dig, det är alltid trevligt att veta att du inte är ensam i att hantera den här frågan.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter kan också vara ett bra ersättare för den verkliga affären.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Det kräver ansträngning, tid och ett starkt åtagande att sluta. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Med hjälp av tipsen från den här artikeln kan du vara rökfri på nolltid.

Kanske kan nikotinbytebehandling vara till hjälp. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.



Source link