Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Du kommer ofta höra att folk säger att det är väldigt svårt att sluta röka, men kanske beror det på att människor bara inte vet hur man gör det. Som det är med allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De tips som följer kommer att hjälpa alla som verkligen vill sluta röka.

Gå in i en träningsrutin genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortsätter och röker kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som bästa alternativen är. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

TIPS! Gör inte det själv. Få hjälp av dina vänner och familj.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka av dig själv. Det finns receptbelagda läkemedel, som vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Det här hjälper till att styra din viktökning.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna som gör det viktigt att du vill sluta.

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kanske ser att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit sig.

TIPS! Var beredda med strategier för att hjälpa till att hantera situationer som orsakar ångest. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, behandla dig själv en film. Efter en längre tid, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Om du alltid hade en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Att ha kaffe i din bil eller stanna ut ur rökiga barer kan ersätta ditt begär.

TIPS! Gör "NOPE, inte en puff, någonsin" din mantra. När intensiv cravings kryper in, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Denna motivation kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Om du inte lyckas med ditt första försök, var inte avskräckt. De flesta misslyckas med sitt första försök men använder det som en lärande för din nästa gång. Var ärlig med dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Om det händer i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

Hitta support via olika onlineforum och meddelandekort. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan tycka att det är till hjälp att jämföra stopptekniker med andra rökare.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att sluta. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Din läkare är din bästa resurs för att hitta ett läkemedel som hjälper dig att sluta röka.

TIPS! När det är dags att sluta röka, gör en lista över de motiverande faktorerna till varför du vill sluta. Om du befinner dig kämpar för att hålla dig på spåret, kommer listan att vara en konstant påminnelse och ge dig den motivation du behöver för att fortsätta att trycka på.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

För närvarande bör vikten av att lära sig mer om att sluta röka vara tydlig. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte ser du det inte är så svårt att sluta röka. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.

Du kan njuta av en vanlig träningsrutin istället för att röka. Medan din kropp reparerar och läker skadan som orsakats av år med rökning, börjar du märka att du kan få mer energiska och effektiva träningspass. Bonusen på förnyad styrka och hälsa är att du kanske inte vill sabotera dina ansträngningar genom att låta cigarettvanan krypa tillbaka.