Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Om du vill sluta röka är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Läs igenom de olika tipsen i den här artikeln och avgöra vilka som kan gälla för din unika kamp med denna vansinne.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Sluta röka

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Nu borde du få en bättre förståelse för vad du behöver göra för att sluta röka. Tänk på att du måste förbli stark. Använd de tips som ges för att hjälpa dig att sparka den här dåliga vanan för dig själv och för dem som älskar och bryr sig om dig.Source link