Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Motivation är den viktigaste faktorn när det gäller att sluta röka. Det finns så många olika fördelar att sluta röka, från din ekonomi till din hälsa! En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Fortsätt läsa för mycket värdefulla råd om var du ska börja med dina ansträngningar att sluta röka, och hur du förbli rökfri för alltid.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över proffs och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till- dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Se till att du diskuterar alla träningsrutiner med din läkare innan du börjar.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Få stöd från dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta är svårt, men om du har stöd från dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Ett sådant system kan kraftigt öka dina chansar för framgång.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

Om du vill lyckas sluta röka måste du hålla fast vid din plan, även när det blir svårt. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Genom att sätta några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link