Var inte en tobaksfångare! Sluta röka nu!


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Också du behöver några råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon Fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och hela korn.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Vissa tycker att detta är till hjälp. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kanske ser att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer personer som försöker sluta med dig att förstå de kampar som följer med detta uppdrag.

Gör valet att inte röka alls. Medan en snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar som en hemsk idé, kan det störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

De första sju dagarna är det svåraste när man slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. När din kropp sköljer nikotin kommer den svåra delen att vara mental missbruk. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Träning varje dag. När du har slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla sig i vikt. De endorfiner som släppts under träning är inte på något sätt en ersättning för nikotinberoende, men kan verkligen hjälpa till att minska några av begären.

Stressrelief

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Rökning kan ha tidigare försett dig med en form av stressavlastning. Om det är sant måste du hitta en lämplig ersättare så att du fortfarande kan koppla av när du känner dig stressad. I stället för belysning uppstår vissa människor omedelbart stressavlastning när de lär sig yoga eller tar tid att meditera.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tyckas göra det. De som slutfört röka brukar ha ett steg för steg plan, och en bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.