Vem som helst kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Din familj önskar att du slutat röka. Det är också något som din läkare rekommenderar. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Vad hindrar dig? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Det är syftet att göra en personlig lista.Source link