Vem som helst kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Något syn slutar så enkelt som att dumpa sina cigaretter och gå med ren viljestyrka. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns många verktyg och tekniker för att sluta röka framgångsrikt.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Om du förväntar dig att du aldrig kommer att få uppmaningen att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en enklare tid att sluta om du tänker på vad du just har läst.Source link