Vem som helst kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Vissa tror att stoppa rökning är bara en fråga om att bortskaffa alla tobaksvaror och utöva stark viljestyrke när begär begär. Medan dessa tekniker kan hjälpa till med att sluta, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns många verktyg och tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka för gott.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Skapa en lista med strategier som hjälper dig att använda för att avsluta. Alla har sina mål. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som passar bäst för dig. Skapa denna personliga lista gör det här.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du slutar att du inte har tillgång till.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar slutar din familj också andas röken som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar mer hälsosam.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Planera hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett vanligt schema.

Nu är det dags att sluta röka. Avsluta inte hälften av risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att säkerställa att du håller din kroppsvikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera alla som är nära om dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

TIPS! Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. De flesta ex-rökare du vet antagligen inte hitta framgång första gången.

Du bör nu ha en arsenal av tips som är redo att hjälpa dig att sluta röka. Om du förväntar dig att du aldrig kommer att få uppmaningen att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha enklare tid att sluta om du kommer ihåg vad du just har läst.

Din nuvarande och framtid kommer att dra nytta av att lära dig blå widgetinformation. Om du inte förstår ett faktum först, läs artikeln. Du bör sedan fortsätta söka efter ytterligare tillförlitliga resurser och fortsätta din utbildning på Array.