Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Så många rökare vill stoppa sin skadliga vana. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte tycka som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Ta din resa en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera det dagliga malet.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Älskade Ones

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom denna artikel har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig, och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera de risker som rökning ger.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process.Source link