Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är det fortfarande inte en lätt uppgift att sluta. Om du är seriös om att sluta, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Följande tips hjälper dig och gör det lättare för dig att slutligen sluta röka.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Se till att du går ett steg åt gången. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Du kan inte oroa sig för framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en rökfri framtid.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Prata med din läkare för att se om du slutar. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte gör det.

Sluta röka

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och fortsätta att påminna dig när du känner dig svag. Att ha ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära på din rökning.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På detta sätt, och en rökig lukt kommer inte hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Du kan bygga upp dina fördelar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Tips! Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Hitta support via olika onlineformulär och samhällen. Det finns hundratals användbara webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra frustrationer och framgångar med andra.

Planera hur du kan hantera stress. Många rökare används för att belysa som svar på stress. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta ökar kraftigt chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

TIPS! Om du vill sluta måste du lära dig att sluta. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

De första sju dagarna är det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När det är borta kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Medan det fortfarande är svårt, kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom dig själv.

Släck av askor och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kommer du att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses för att röka.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Du kan bli förvånad över hur mycket dessa belöningar kan motivera dig att övervinna hinder.

Djup andning

Prova djupt andningsteknik för att lugna dina begär för en cigarett. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kommer att föra syre i kroppen, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djup andning kan göras var som helst och lätt läras.

De flesta tycker att försök att sluta röka är mycket utmanande, men lite råd kan hjälpa till. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Använd informationen som ingår här för att förbättra din hälsa och din familjs hälsa.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Att dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Låt dig inte bli frustrerad när du just börjar. Vänd dig till andra resurser för att slutföra din utbildning på Array. Men du har nu stor hjälp för att komma igång. Följ råd från denna artikel för att göra din upplevelse en bra.Source link