Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Din familj har bett att du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig att göra det också. Du kan även få rabatt från din försäkring för att sluta. Det är dags att sluta, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vana.

Att skriva ner det kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kan sluta göra det lättare.

Gör ditt avslutningsarbete så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka . Om du fortfarande väljer att röka, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Övning är också en lång väg att minska stressavlastaren. Om du är ny att träna, bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Ersättningsbehandling

TIPS! Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Tänk på nikotinbyte av terapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan försöka använda nikotinersättningsterapi om du har nikotinersättningsterapi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Tala med en läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du slutar att du inte har tillgång till.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbyer, lära dig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina begär är i topp. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som läsning, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsa hos alla som är nära dig. Rökning är skadligt för dig och någon som är omgiven av dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från den.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som kommer att underlätta dig för en tankegång för att sluta röka.

Planera i förväg hur du ska lyckas hantera stress. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Du kan förmodligen övertyga dig om att en rök inte kommer att skada din framsteg, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Tips! Sluta kallt kalkon – det blir svårt, men värt det. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Djup andning

Testa djupa andningstekniker om du vill röka. Detta kommer att ge dig en minut att fokusera och kom ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till att driva syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

TIPS! Många människor tycker om stöd från onlinemiljöer och diskussionsforum. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch.

Håll reda på dina rökvanor. När är det troligt att du vill röka?

Använd mening när det gäller att äta. Inte kost och försök att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta, inte ens underhålla tanken att misslyckas. Många ex-rökare har gjort olika tidigare försök innan de kunde sluta en gång för alla. Om du misslyckas i din strävan att sluta röka, bestämma varför det hände, och lösa sedan för att fortsätta.

TIPS! Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig mycket nära att ge dig in ditt behov av en cigarett, du behöver ringa någon för deras stöd. Du kan ringa en vän eller någon i din familj och berätta om hur frestad du känner.

Ta lite tid att överväga varför du vill sluta. Skriv ner dem och håll dem praktiska i fickan. När du känner trängsel att röka, dra ut din lista med orsaker och påminna dig själv om varför du slutade i första hand.

Många som slutar röka utan stoppmetoder gör det genom att ändra sin attityd. Om du kan ta det dag för dag kan du komma över det lättare.

Försök inte sluta röka bara för att andra människor. Även om detta kan vara bra motivation, måste du göra det verkliga engagemanget att sluta för dig själv. Att sluta röka är en underbar gåva som du kan ge dig själv, något som mottagaren aldrig kommer att bli besviken på om du håller ditt ord.

TIPS! Du kan behöva se en rådgivare för att sluta röka. Ibland är känslomässiga orsaker relaterade till varför människor röker.

För att stärka vikten av att sluta röka, gör lite forskning på de allvarligare biverkningarna av denna otäcka vana. Titta på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall eller läs historier skrivna av dem som lämnas när en älskad har gått bort på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Du har nu all information du behöver för att Kom igång med att säga farväl att röka för alltid. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Använd de pengar du sparade på cigaretter och köp en godis för din familj.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link