Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man ska sluta. Som med många saker i livet, ju mer kunskap du har om något, desto lättare blir det. De råd som ingår i denna artikel kommer att hjälpa någon att sparka vägen för att sluta.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, rekreationscenter eller community college.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du överlåter människorna runt dig med denna information, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan bara vara det tryck du behöver för att hålla jämna steg med din avslutande plan.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att förstå vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden . Om begäret fortfarande finns kvar fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, irritabel och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Denna motivation kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Hitta support via olika onlinebaserade forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka ersättningar som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Planera för att hantera stressiga situationer. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

Det är enkelt att berätta själv när du verkligen önskar att en mer kommer inte att skada, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Tips! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa gång på grund av det du lärde dig denna gång.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Ta av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det här kommer du att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses för att röka.

TIPS! Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar slutprocessen måste du vara förpliktigad att lyckas. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning.

Sluta röka

Vid denna tidpunkt vet du förmodligen hur nödvändigt det är att lära sig om olika metoder för att röka upp. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.

Ta reda på så mycket du kan om Array att bli en riktig proffs. Informationen i denna artikel är en solid grund, men du måste förstärka den med kunskap från andra källor. Du kommer att känna dig mer självsäker och effektivare när du lär dig mer om.Source link