Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Du kan bryta ditt band med cigaretter, så läs vidare för att få reda på hur!

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Support Group

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Ta bara varje dag som det kommer. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas . Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att säkerställa att du lyckas sluta.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Tips! När du känner att du behöver röka, prova fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Efter den information du just har läst borde du ha större självförtroende för att du äntligen kan bryta din rökvanor. Samarbeta med andra som vill sluta röka och använda de verktyg och tekniker som ges här för att motivera hela gruppen att nå sina mål.Source link