Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Du kanske tror att sluta röka kräver att du fördubblar viljestyrka så att du aldrig ger dig frestelse eller vidrör en cigarett igen. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Följande artikel kommer att presentera några väldigt hjälpsamma tekniker och de olika hjälpmedel som finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. När du lägger på något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare sluta med framgång.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Gör ett gym medlemskap del av din slutplan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du slutar röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är du mer benägna att sluta på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln i ditt liv.Source link