Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Som vetenskapen har visat är nikotin i cigaretter mycket beroendeframkallande. Av den anledningen är slut på att röka permanent en av de största utmaningarna i en rökares liv. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du slutar.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en stor process att sluta röka. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken på att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet , försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Gör en lista för dig själv.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Kom ihåg att sluta alltid kommer att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en väg för att undvika detta. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Narkotikamissbrukets beroendeframkallande gör det väldigt svårt att sluta röka. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link