Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Många människor inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. Att sluta vanan kan dock vara ganska svårt, och många människor kan aldrig göra det. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.

Support Group

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Belöna var och en av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått.

Som du just har upptäckt, är det helt möjligt att sparka röksvanen. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link