Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men följer aldrig igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Använd kunskapen i den här artikeln för att hjälpa dig att verkligen kunna sluta för alltid.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt att fördröja dig själv tills dess det har trängt.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att förhindra någon viktökning.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du till exempel går en hel vecka utan att röka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och fortsätta att påminna dig när du känner dig svag. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Det här hjälper dig att öka din sluta röka betydligt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

För att hålla dig motiverad, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Inte att bli en statistik.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en present till dig själv. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta ger dig motivation och hjälp med motivation.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina återstående dagar och år, eftersom du vet att rökning inte längre är något du behöver göra. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!

Ämnet för Array är stort och kan det känna sig överväldigande. Det är mycket att absorbera, så ta bara tid att lära dig. Med informationen som tillhandahålls här kommer du att vara väl på väg till full förståelse.Source link