Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Så många vet att de inte borde röka, men fortsätter att göra det trots denna kunskap. Det är lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Om du är intresserad av att sluta bra, kan den här artikeln vara till hjälp för dig.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.Source link