Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Även de med mycket starka testamenten kan ha svårt att sluta röka. Även de som verkligen vill sluta känner fortfarande som att de får något av det. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka. Tänk inte ens på framtiden. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Nikotin-ersättningsterapi

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan ibland verka överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil.

Många, många människor har framgångsrikt slutat röka. Du kan också. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.