Viktiga tips du behöver sluta röka idag


Rökning har en myriad av negativa effekter på både din hälsa och alla som råkar vara runt den. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtinfarkt och hjärtattacker. Den andra handen röker också. Detta är ytterligare en anledning till att sluta röka är så viktigt. Denna artikel kommer att ge underbara råd för att hjälpa dig att sluta röka.

Att sätta saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kan sluta göra det lättare.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Denna metod har bara en 95 procent felfrekvens. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

TIPS! Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara det tryck du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Sluta röka

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan göra det utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte lätt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som hjälper dig att sluta röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

De flesta kommer inte att lyckas på att sparka sitt första försök. När du slutar, ta det dag för dag. Om du röker igen anger du ett annat datum för att sluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig i svaghetstid.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt skulle röka.

Tips! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Rökning kan vara den sak du med en form av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du leta efter olika tekniker för hur du slappnar av när du är stressad.

Om du befinner dig i grepp om du vill fortsätta, kan du få din lista ut och använda den för att motivera dig själv.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Sluta röka

Använd mening när det gäller att äta. Försök inte att dieten och försök att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Smaka effekter smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk smakade åt dig. Äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Tänk på vad du måste möta när du först slutar röka. Många som misslyckas sluta röka, gör det inom de första månaderna. Det kan vara extremt frestande att tända en snabb cigarett när du är trött eller stressad. Vet vad som kommer att utlösa din önskan om en rök.

TIPS! Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Har ett belöningssystem inrättat för när du försöker sluta röka. Du sparar mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna fördel kan motivera dig att fortsätta att leva friskt.

Du bör inte försöka sluta röka för att bara roa andra. Medan din familj kanske vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv blir det nästan omöjligt att lyckas om du inte är villig att göra det på dina egna villkor. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

Rökning cigaretter är dålig för din hälsa. Det finns farliga hälsorisker kopplade till rökning, med de största som är lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Rökning påverkar andra runt dig på grund av begagnad rök och kan vara lika farlig. Följ de råd som ges i denna artikel, och förhoppningsvis kommer du att kunna sluta röka framgångsrikt.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt.Source link