Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Alla rökare förstår att de borde sluta. Har du i hela ditt liv någonsin hört en rökpresent om hur stor rökning är för deras hälsa, eller hur fysiskt bra det får dem att känna? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Läs vidare för mer råd och dela med sig av sin expertis.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Det här är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Innan du börjar träna någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

För att förhindra att du går ner i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De vet inte hur svårt det är att sluta. Den här artikeln innehåller dock gemensamma tips och förslag från tidigare rökare. Dessa tips kommer från människor som förstår vad du går igenom eftersom de har kämpat med att sluta med. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.Source link