Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Att behöva uppfylla ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Om du arbetar inomhus, är du tvungen att röka utomhus oavsett väder. Du är i huvudsak kedjad till dina cigaretter hela dagen, och att vara borta från dem kan vara en kamp. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här mycket pinsamma vanan.

Sluta röka

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Det kommer att förändra framtidens resultat.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Tala med läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicinering för att sluta röka.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka i obestämd tid.

Älskade

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

TIPS! Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Du kan gå på en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid.

En av de stegande stenarna för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. De tips du har läst i den här artikeln bör hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.Source link