Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Många människor vill sluta röka, men de känner att det är för svårt och att de inte har viljan som krävs för att sluta. Tips och tekniker från följande artikel hjälper dig att ta det viktiga första steget till ett rökfritt liv.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du fortsätter att vara fokuserad.

Tips! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plus och minuser om att stoppa . Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och sluta faktiskt.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du har mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

Att sluta röka vana är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökutlösare hjälper dig oerhört. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i din ansträngning.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Försök inte sluta ensam. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i allt större utsträckning för att bekräfta din framsteg tills du inte tänker på önskan att röka.

Sluta röka

Tips! När du känner att du behöver röka, försök förseningen taktik. När ett lust slår ut, berätta för dig om att hålla på i bara tio minuter.

Att bestämma att du slutar röka kan vara en mycket svår, men det är ett ytterst givande beslut som du aldrig kommer att ångra. Var säker, detta är inte ett omöjligt mål. Det kräver ansträngning, tid och ett starkt åtagande att sluta. Kunskap är makt när du slutar. lära så mycket du kan och införliva det i din plan att sluta röka. Genom att använda informationen i den här artikeln tillsammans med egen forskning kan du kanske sparka vanan mycket snabbare och lättare.Source link