Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Även om de flesta är medvetna om de negativa konsekvenserna när det gäller nikotinberoende, kämpar många människor för att bryta sin vana. Om du kämpar med tobaksberoende, så finns det några råd i den här artikeln som hjälper dig borta från denna vice. Applicera alla de som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet eller på gemenskapskollegiet.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du vill röka en cigarett kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa du är fortsatt fokuserad på att sluta. Det här kan vara den extra motivationen du är mer av ett tryck för att hålla dig på rak och smal.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och utmaningar att sluta.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker i stället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Det här hjälper till att kontrollera din viktökning.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, lägg till några nikotinutbyten och se om det fungerar.

Nikotinutbyte

TIPS! Samla stödet av alla som du älskar. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta att du inte hade.

Genom att ta del av de råd som har lämnats till dig här, är du ett steg närmare att få cigaretter ur ditt liv för gott. Berätta för dig själv att du är stark nog att sluta, och att du förtjänar det. Du är skyldig i din fysiska och mentala hälsa för att sluta. Du kommer att belönas dagligen i ökad hälsa och välbefinnande när du slutar röka cigaretter.

Tips! När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Denna artikel har gett mycket information om Array. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link