Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Håll de råd du lär dig här, så du kan använda dem efter behov när du behöver den extra hjälpande handen på din väg att bli en icke-rökare.

Kallt Turkiet

TIPS! När det kommer att röka upphör, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är inte lätt, så du borde hämta stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Få hjälp av andra. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Att träna kommer att göra din stress försvunnen.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara en quitter! Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att sluta bra.

Du vet förmodligen hur mycket sluta röka som kommer att gynna dig. Men dessa fördelar kanske inte räcker för att ge dig tillräckligt med motivation att sluta. Tack och lov, de tips du just läst borde ge dig hjälp. Hjälp avväpna dina begär och stärka din beslutsamhet med detta råd. Innan länge leder du ett gott och hälsosamt rökfritt liv.Source link