Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, kommer många av dessa klagomål från det faktum att få människor vet hur man gör det framgångsrikt. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Komma med din egen personliga plan för att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta något annat som kan tänka på saker när det händer

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. När ett lust slår ut, berätta själv att du håller på i bara tio minuter.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Se till att du kan se den listan varje dag. Det här kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstider.

Rökningstopp

Få stöd genom onlineforum och supportgemenskaper. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningarna som följer med att röka upphör.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Var beredda med strategier för att hjälpa till att hantera situationer som orsakar ångest. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika trängsel att röka.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

För att öka din motivation för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk till följd av rökning. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

Sluta röka

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. När du är medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det blir det lättare att sluta röka. Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link