Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Många fördelar kommer från att sluta röka. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Använd dem dagligen för hjälp med att göra ditt liv rökfritt.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Minska rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Tips! En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat.

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa när ett begär träffar.

Gör lite motion. När du slutat röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Att hålla aktiva hjälper dig också att undvika att gå ner i vikt. Vidare producerar övning endorfiner som hjälper till att mildra något av det obehag som uppstår vid uttag.

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. Om du anser att du slutar optimalt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Ditt liv är värdefullt och kommer att förbättras avsevärt om du slutar röka. Du hittar dina motivationer och har all anledning att sluta omedelbart.

TIPS! Klipp tillbaka vid rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Det finns många fördelar med att äta naturliga livsmedel medan du slutar. Till exempel kommer din mun och händer alltid att vara upptagen, så du behöver inte repeterande rörelser av rökning. Att äta denna typ av diet kan också minimera den vikt du kan få. Vitaminerna och näringsämnena hjälper dig också att må bra under återkallningsperioden.

Du är redan medveten om fördelarna med att sluta röka. Att bara veta alla hälso- och sociala fördelar med att sluta kan dock inte vara tillräckligt. Om du begär cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs tipsen ovan och applicera dem. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.Source link