Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Även om de negativa hälsoeffekterna av nikotinberoende har tydligt framlagts, har många fortfarande svårigheter att sparka vanan. Om du fortfarande har vanan, ger denna artikel några solida, användbara tips så att du äntligen kan vara fri från din nikotinberoende. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök inte gå kallt kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Sluta röka

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Genom att ta del av de råd som har lämnats till dig här är du ett steg närmare att få cigaretter ur ditt liv för gott. Du förtjänar frihet från nikotin och tobak. Ge dig själv tillåtelse att leva utan beroende av rökning. Varje dag kommer du att känna belöningen för bättre hälsa och bättre välbefinnande när du slutar röka.Source link