Vill du leva längre? Sluta röka med dessa användbara tips


Även de mest bestämda personerna tycker att det är skrämmande att sluta röka. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en nytta av att röka. Ta lite insikter från denna artikel till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoder för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Prata med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Försök inte detta själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Som du har sett måste sluta röka inte vara skrämmande och omöjligt att göra. Med beslutsamhet, engagemang och disciplin kan du sluta röka framgångsrikt. Du kan bli förvånad över vad du kan göra när du är bestämd!Source link