Vill du sluta röka? Börja här med dessa fantastiska förslag!


Att sluta rökavanen är inte lätt för någon, även de som är mycket starka villiga. Den fysiska och känslomässiga anknytningen till cigaretter är ibland överväldigande. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

Sluta röka så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.

Samla stöd från alla som du älskar. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Att bara flytta kommer att hjälpa dig att besegra din stress.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Många tycker att placera motiverande budskap i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att slåss mot din tobak och nikotinbehov.

När du slutar röka, behöver den inte orsaka stress eller verkar ouppnåelig. Genom att använda råd från denna artikel och hålla fokus, är det möjligt att effektivt sluta röka. När du tänker på den här uppgiften ser du hur lätt det kan vara.Source link