Vill du sluta röka? Börja här med dessa utmärkta förslag!


Trots det faktum att alla vet hur dödliga cigaretter är är det fortfarande ganska utmanande att ge upp dem. Om du är seriös om att sluta, behöver du förmodligen lite inspiration och instruktioner. Denna artikel kommer att ge dig några bra tips som hjälper dig att sluta.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Andra som känner till ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

När du slutar röka måste du undvika de utlösare som du är alltid associerad med rökning. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Få en annan distraktion då.

Sluta röka

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv om att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Det är möjligt att förbli engagerade genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Det här är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

TIPS! Många rapporter tar upp vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör du avbryta vanan oftast. Använd de tips du just läste för att skydda dig själv och din familj från rökrelaterade sjukdomar.Source link