Vill du sluta röka? Börja här med dessa utmärkta förslag!


Rökning är väldigt ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa konsekvenser för dig och dem som finns omkring dig. Rökning leder till emfysem, hjärtattacker och hjärtattacker. De personer som andas in din handtvätt ger upphov till lika mycket hälsorisk som första hand. Det här är bara några anledningar till varför du borde sluta. Informationen nedan ska hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Genom att berätta för dig själv kommer du att kolla tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett, upprepa processen så ofta du behöver.

Om du vill bli framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att ge dig. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller medan dricka, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Till exempel gå till en film efter en vecka som du inte röker. När du går en hel månad, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer uppmaningen att röka.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Det här uppnås när du skapar en egen lista.

TIPS! Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. En bra träning underlättar också mycket stressen från din dag.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Om du har lite ledig tid, omger dig med trevliga distraktioner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos någon som finns omkring dig som kommer in ständig kontakt med den. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att börja din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kommer att hjälpa dig att bekämpa eventuella uppmaningar eller frestelser som du har under dagen.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina intentioner.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Hälsorisker

Nästan alla känner till de faror och hälsorisker som är förknippade med rökning. Några stora hälsorisker som röker orsakar är lungcancer, emfysem och hjärtinfarkt. Du kan också skada dem runt dig med begagnad rök. Denna artikel kommer att ge dig tips som har gjort det möjligt för andra att lyckas sluta röka.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link