Vill du sluta röka? Börja här med dessa utmärkta förslag!


Även människor med mycket stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Faktum är att även människor som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Om du vill känna dig emotionellt avskräckt från din rökvanor och sparka den för gott, fortsätt med några bra tips som hjälper dig i detta försök.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. rekommenderas inte. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta ökar din sannolikhet att sluta.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, vid minst försök och stall för tid innan belysning upp. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en stor process att sluta röka. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta kan vara en lång process.

Du kanske vill tänka på att du ska byta ut nikotin. Uttagssymptom innefattar depression, depression och irritabilitet. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, än vad du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med din läkare om du slutar. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du tidigare inte kände till.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbies, massage eller boka massage på ett vanligt schema. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag . Detta kan motivera dig att hjälpa dig att vara motiverad när du känner dig svag.

Du måste göra allt för att alltid behålla din beslutsamhet och motivation. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller ha på sig ett armband som symboliserar dina avsikter.

Hitta stöd genom online formulär och samhällen. Du hittar ett överflöd av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra dina strategier med andra.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner dig villig att röka.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att behålla din kroppsviktökning. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

Som du nu förstår, behöver stoppa rökning inte vara en mardröm. Genom att använda råd från denna artikel och hålla sig fokuserad, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kommer att bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Denna artikel har gett mycket information om. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link