Vill du sluta röka? Börja här med dessa utmärkta förslag!


Du kommer mycket att dra nytta av att sluta röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är . Försök aldrig att kyla kalkon.

Var lätt när du slutar röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att leda dig under tidigt avbrott och hjälper dig att sluta lättare.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Komma med din egen personliga plan för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person gör saker på egen väg. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra det här.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Förhandla med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Nikotinutbyte

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Du kan bli överväldigad av begär. Överväg nikotinersättningsterapi. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Varje år använder tusentals människor tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Du är redan medveten om många fördelar du får om du slutar röka. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Använd dessa tips för att vara motiverad eller kämpa längtan. Du kommer att vara fri från cigaretterna på nolltid.Source link