Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Avsluta kan du anta en hälsosammare livsstil för dig och din familj, spara mycket pengar och känna dig mycket yngre. Fortsätt läsa för att sluta röka.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person uppnår sina mål olika. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

En viktig del av att ge upp cigaretter försöker inte göra det helt själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på önskan att röka.

Älskade Ones

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har . De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Genom att ställa in ditt supportsystem kan du vara mycket mer sannolikt att uppnå mål relaterade till att sluta.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Klipp ner på rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.Source link