Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Det bevisade rådet i följande artikel får dig att ta de första stegen för att vara på väg mot cigarettfrihet.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket kommer att ge dig större chans att lyckas.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, de kommer att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Du måste ta reda på vad som fungerar för dig själv och din livsstil. Att skapa din egen lista gör just det.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Till exempel, om du alltid röker När du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Du borde inte försöka axla hela bördan av rökuppehåll. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas med vanan mer än en gång. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du slår tillbaka och ger dig en cigarett, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara göra det. Stoppning startar din nya väg. Sluta bara röka och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Du måste leta efter sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du knyter motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

För att hålla dig motiverad, vet att din familj kommer att måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Var inte ett nummer!

TIP! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Att försöka sluta röka kan vara en mycket svår uppgift. Ändå betyder det inte att det inte är möjligt. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Det kommer också att vara till hjälp att lära dig allt du kan om det och använda det rådet för att hjälpa dig. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.

För att lyckas med Array, måste du ta dig tid att utbilda dig själv. Rätt kunskap i handen kan hjälpa dig att lyckas. Använd de råd som finns i denna artikel, och du kommer säkert att lyckas.Source link